დასახელება:
აღმასრულებელი შეფ-მზარეული
|
მომწოდებელი:
კომუნალ ჰოსფითალითი
|
გამოქვეყნდა: 13 იანვარი
/ ბოლო ვადა: 13 თებერვალი
|
ჩვენ ვეძებთ დისციპლინირებულ და დეტალებზე ორიენტირებულ აღმასრულებელ შეფ-მზარეულს, რომელიც გაუძღვება მრავალრესტორნიანი ჯგუფის კულინარიულ ოპერირებას.
აღმასრულებელ მზარეულს მოეთხოვება სამზარეულოს მართვის პრაქტიკის დანერგვა და შენარჩუნება, რაც უზრუნველყოფს თანმიმდევრულობას, ეფექტურობასა და ოპერაციულ სრულყოფილებას.
იდეალური კანდიდატი უნდა იყოს ძლიერი ლიდერი სამზარეულოში, გუნდების განვითარების და ოპერაციული კონტროლის უნარებით, ნაკლები აქცენტით კრეატიულობაზე და პრიორიტეტით პროცესების და სტანდარტების მართვაზე.
ძირითადი მოვალეობები:
რეკრუტირება და ტრენინგი
** გუნდის რეკრუტირების პროცესის მართვა ყველა ობიექტისთვის მაღალი შედეგის მქონე კულინარიული გუნდების შესაქმნელად.
** სტრუქტურირებული ორიენტაციისა და ტრენინგის პროგრამების შემუშავება და დანერგვა უნარების განვითარებისა და ოპერაციულ სტანდარტებზე ორიენტირებისთვის.
** გუნდის ეფექტურობისა და თანმიმდევრულობის შესანარჩუნებლად რეგულარული შეფასებებისა და გადატრენინგების ჩატარება.
ხარჯების კონტროლი (COGS)
** საკვების ხარჯების მონიტორინგი და კონტროლი, რათა შესაბამისობა იყოს ბიუჯეტის მიზნებთან.
** შესყიდვების გუნდთან თანამშრომლობა მომწოდებლებთან ურთიერთობების ოპტიმიზაციის, ფასების შეთანხმებისა და საუკეთესო ხარისხის ინგრედიენტების შეძენის მიზნით.
** პორციონირების კონტროლისა და ნარჩენების მართვის სისტემების დანერგვა დანაკარგების შესამცირებლად.
ჰიგიენა და სურსათის უსაფრთხოება
** ჰიგიენისა და სურსათის უსაფრთხოების მკაცრი პროტოკოლების განხორციელება, რომლებიც შეესაბამება ადგილობრივ რეგულაციებსა და კომპანიის სტანდარტებს.
** რეგულარული სამზარეულოს შემოწმებისა და აუდიტის ჩატარება, რათა ყველა ობიექტი შეესაბამებოდეს სისუფთავისა და სურსათის უსაფრთხოების უმაღლეს სტანდარტებს.
** თანამშრომლების ტრენინგი სანიტარული, შენახვისა და პროდუქტების სწორად დამუშავების პროცედურებზე.
გუნდის მოტივაცია და ლიდერობა
** პოზიტიური და თანამშრომლური სამუშაო გარემოს შექმნა, რომელიც ხელს უწყობს გუნდურობასა და მაღალ მორალს.
** გუნდში კონფლიქტების ან პრობლემების დროული გამოვლენა და მოგვარება.
რეცეპტების კონტროლი და დანერგვა
** რესტორნის ყველა ობიექტში არსებული რეცეპტების თანმიმდევრული შესრულების უზრუნველყოფა.
** რეგულარული სამზარეულოს აუდიტის ჩატარება, რათა რეცეპტების სტანდარტებთან და პორციების ზომებთან შესაბამისობა იყოს დაცული.
** მენეჯმენტთან თანამშრომლობა რეცეპტების განახლების მიზნით, რაც უზრუნველყოფს მათი ოპერაციულ და ფინანსურ მიზნებთან შესაბამისობას.
სამზარეულოს მენეჯმენტის პრაქტიკა
** SOP-ების (სტანდარტული საოპერაციო პროცედურები) შემუშავება და დანერგვა სამზარეულოს ოპერაციებისათვის.
** განრიგების, მარაგების მართვისა და პერსონალის შემადგენლობის მკაცრი კონტროლი ოპერაციული ეფექტურობის უზრუნველსაყოფად.
** სამზარეულოს სამუშაო პროცესების რეგულარული გადახედვა და გაუმჯობესება, რათა მაქსიმალურად გაიზარდოს პროდუქტიულობა და მინიმუმამდე შემცირდეს დანაკარგები.
გთხოვთ, დაინტერესების შემთხვევაში გამოგზავნოთ თქვენი CV ელფოსტაზე: info@communalcompany.com და სათაურში მიუთითოთ ვაკანსიის დასახელება.
|
|
|
|