სხვადასხვა
 
ყველა ვაკანსია ამ ორგანიზაციის ყველა განცხადება ამოსაბეჭდი ვერსია
დასახელება: სხვადასხვა
მომწოდებელი: Crystal & Spa
გამოქვეყნდა: 08 ოქტომბერი / ბოლო ვადა: 08 ნოემბერი
სასტუმრო "Crystal & Spa" აცხადებს ვაკანსიას შემდეგ პოზიციებზე:

1. დასუფთავების სამსახურის ზედამხედველი

მოვალეობები:

** დეპარტამენტის დილის შეხვედრების მომზადება
** სტანდარტების გათვალისწინებით სასტუმროს ოთახების დალაგებაზე პასუხისმგებელი
** სტანდარტების გათვალისწინებით ოფისების დალაგებაზე პასუხისმგებელი
** სტანდარტების გათვალისწინებით საერთო სივრცეების დალაგებაზე პასუხისმგებელი
** ტრენინგებში აქტიურად მონაწილეობის მიღება
** სტანდარტების და პროცედურების დაცვა
** კლიენტების შენიშვნების გათვალისწინება და პრობლემების გადაჭრა მენეჯმენტის მიერ განსაზღვრული სტანდარტების მიხედვით
** სტუმრების და თანამშრომლების უსაფრთხოების ნორმების დაცვა
** სასტუმროს ოთახების გასაღებების მაქსიმალური კონტროლი
** VIP სტუმრებისთვის განსაკუთრებული მომსახურების შეთავაზება
** ყოველდღიურად ურიკის შევსება საჭირო ნივთებით და სწორი რაოდენობით
** პასუხისმგებელია თანამშრომლების უნიფორმების გარეცხვაზე, შრობაზე და დაუთოვებაზე
** პასუხისმგებელია სტუმრების ტანსაცმლის გარეცხვაზე, შრობაზე და დაუთოვებაზე
** პასუხისმგებელია სამუშაო ტილოების რეცხვაზე
** უსაფრთხოების ნორმების დაცვა დანადგარებთან
** სართულებზე თეთრეულის მიწოდება

2. კვებისა და სასმელების განყოფილების ზედამხედველი

მოთხოვნები:

** ინგლისური და რუსულის სასაუბრო დონეზე ცოდნა
** ანალოგიურ ან მსგავს პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება
** სხვადასხვა ცვლებში მუშაობის შესაძლებლობა

ვალდებულებები:

** სერვისის მართვა და კონტროლი ობიექტზე არსებული სტანდარტების და
** შინაგანაწესის შესაბამისად.
** მის დაქვემდებარებაში მყოფი პერსონალის მართვა და მონიტორინგი.
** მენეჯერთან რეპორტინგი და ანგარიშვალდებულება.
** ხარისხის ამაღლებაზე ზრუნვა და სრულფასოვანი ჩართულობა რესტორნის
** ყოველდღიურ საოპერაციო პროცესებში როგორც მენეჯმენტის ერთ-ერთი რგოლი.
** ინვენტარის კონტროლი, სათანადო შენახვა-მოპყრობის მონიტორინგი.
** სერვისის თანამშრომელთა ტრეინინგ-კვალიფიკაციაზე მუშაობა.
** აღწერებში მონაწილეობა და რეპორტინგი.
** ყოველდღიური მარაგების მონიტორინგი და საჭირო საბაზრო შეკვეთების მოწოდება

3. აღმასრულებელი შეფი

ძირითადი ფუნქცია-მოვალეობები:

** სამზარეულოს პერსონალის საერთო გეგმის შემუშავება;
** პერსონალის დისციპლინისა და ქცევის კონტროლი;
** პროდუქტებისა და სასმელების მოწოდების კონტროლი;
** ყოველდღიური მენიუს ანალიზი;
** სამზარეულოს ყოველდღიური მომზადება;
** ჭურჭლის, სამუშაო ინვენტარისა და მოწყობილობების რეცხვის კონტროლი;
** სამზარეულოში ჰიგიენის წესების დაცვის კონტროლი;
** სეზონის გახსნამდე და დახურვის შემდგომ სამზარეულოში ჩასატარებელი სპეციალური სამუშაოების უზრუნველყოფა;

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

შეფ-მზარეულის პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება

4. საუზმის მზარეული

მოვალეობები:

** საუზმის ორგანიზება შესაბამის გუნდთან ერთად;
** შეკვეთების დროულად და ეფექტურად მომზადება;
** სამზარეულოს საწყობის მართვა;
** საკვები პროდუქციის მომზადების და მომსახურების ხარისხის კონტროლი;
** სამზარეულოში წესრიგისა და სისუფთავის უზრუნველყოფა;
** კალკულაციების გამოთვლა;
** შეფ-მზარეულის მითითებების შესრულება;
** შესაბამისი სტანდარტების დაცვა და კონტროლი.
** კვების პროდუქტების მარაგის კონტროლი და მონიტორინგი,

მოთხოვნები:

** სასტუმროს სამზარეულოში მუშაობის 3 წლიანი გამოცდილება;
** სტრესულ ვითარებაში მუშაობის უნარი;
** მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა.

** შესაბამისი სამუშაო გამოცდილება;
** პროფესიული განათლება სასმელებისა და კვების მიმართულებით (ჩაითვლება უპირატესობად);
** ინგლისური ენის ცოდნა (ჩაითვლება უპირატესობად);
** საკვებისა და სასმელების პროდუქტების კარგ დონეზე ფლობა;

უნარები:

** გუნდური მუშაობის უნარი;
** კარგი კომუნიკაციის უნარი;
** რამდენიმე საქმის ერთდროულად კეთებისა და კონტროლის უნარი
** პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა

5. კონდიტერი

ძირითადი მოვალეობები:

** საკონდიტრო პროდუქტების, დესერტებისა და ფუნთუშეულის მომზადება - ცხობა, გაფორმება;
** აღმასრულებელი შეფ-მზარეულისა და შეფ-მზარეულისათვის დახმარების გაწევა სხვადასხვა კერძების მომზადებისა და გაფორმების დროს;
** სამზარეულოს დანადგარებისა და აღჭურვილობის მონიტორინგი;
** სტანდარტიზირებული რეცეპტების მიხედვით მენიუში არსებული ყველა პროდუქტის მომზადება სხვადასხვა ღონისძიებისთვის;
** ყველა შეკვეთის დროულად დამზადება და მიწოდება;
** მენიუს სრული გეგმის, განსაკუთრებული შეკვეთებისა და მათი მომზადების წესის სრულყოფილად ცოდნა;
** ჰიგიენის ნორმების ზედმიწევნით დაცვა, სასიამოვნო, პრეზენტაბელური გარეგნობის შენარჩუნება, სუფთა და მოწესრიგებული უნიფორმისა და სახელის აღმნიშვნელი სამკერდე ნიშნის ტარება;

6. ყასაბი

ძირითადი მოვალეობები:

** ხორცის, ფრინველის ხორცის პირველადი დამუშავება;
** მომხმარებლისთვის კონსულტაციის გაწევა, მათი მოთხოვნების დაკმაყოფილება;
** ხორცის დაჭრა, დახლზე განსათავსებლად მომზადება;
** პროდუქციის იერსახის, ვარგისიანობის და შენახვის ვადის კონტროლი.

ძირითადი მოთხოვნები:

** სასურველია მსგავს პოზიციაზე მუშაობის 1 წლიანი გამოცდილება;
** ჰიგიენის ნორმების მკაცრად და

7. მიმტანი

ძირითადი მოვალეობები:

** იღებს შეკვეთებს და უზრუნველყოფს დროულ მომსახურებას
** აცნობს სტუმრებს ყოველდღიურ სპეციალურ შეთავაზებებს
** სტუმრებისთვის განმარტავს მენიუში არსებულ კერძებს, აღწერს ინგრედიენტებს და მომზადების მეთოდებს
** ამოწმებს სტუმრების კმაყოფილებას და იღებს ზომებს პრობლემის გადასაჭრელად
** სტუმრების საჩივარს ატყობინებს რესტორნის ხელმძღვანელს
** ამზადებს მაგიდებს, აწყობს ჭიქებს, თეფშებს და ა.შ.
** აცილებს სტუმრებს შესაბამის მაგიდამდე
** ამზადებს ანგარიშს (დეტალური/ჯამური)

მოთხოვნები:

** მსგავს პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება
** ყურადღებიანი/პოზიტიური
** ქართული და ინგლისური ენები - სავალდებულო. დამატებით სხვა ენის ცოდნა ჩაითვლება უპირატესობად.

8. ბარმენი

ძირითადი მოთხოვნები:

** ბარმენის პოზიციაზე მუშაობა ჩაითვლება პლუსად
** განათლება სარესტორნო მომსახურების სფეროში ჩაითვლება პლუსად
** ინგლისური ენის ცოდნა აუცილებელია, სხვა უცხო ენები ჩაითვლება პლუსად
** დამოუკიდებლად და გუნდური მუშაობის უნარი
** კომუნიკაბელურობა
** სასურველია შეგეძლოთ დეტალებზე ყურადღების გამახვილება და რამდენიმე დავალების ერთდროულად გადაწყვეტა
** პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა
** პუნქტუალურობა და ორგანიზებულობა

ძირითადი მოვალეობები:

** შეკვეთის მიღება და დროული მომსახურების უზრუნველყოფა
** საჭიროების შემთხვევაში სასმელების ინგრედიენტების და მომზადების წესის შესახებ სტუმრის ინფორმირება
** ბარში სისუფთავის შენარჩუნება
** ბარის ტერიტორიის მუშა მდგომარეობაში მოყვანა, ჭურჭლის და ნედლეულის მომზადება
** შესაკვეთი და მიღებული მარაგის უზრუნველყოფა
** კალკულაციის შესაბამისად მუშაობა
** სეზონურად ახალი სასმელების შექმნა და მათი კალკულაციის უზრუნველყოფა
** თვის ბოლოს აღწერის ჩატარება (მენეჯერთად ერთად)
** ღიმილიანი და მეგობრული დამოკიდებულება როგორც მომხმარებელთან, ასევე გუნდთან

9. ჭურჭლის მრეცხავი

პასუხისმგებელია ჭურჭლის და სამზარეულოს სხვა ინვენტარის დარეცხვაზე, სისუფთავის შენარჩუნებაზე. საჭიროებისამებრ ინვენტარის აღრიცხვაზე და მის გადაადგილებაზე.პასუხისმგებელია ჭურჭლის და სამზარეულოს სხვა ინვენტარის დარეცხვაზე, სისუფთავის შენარჩუნებაზე. საჭიროებისამებრ ინვენტარის აღრიცხვაზე და მის გადაადგილებაზე.

დაინტერესებულმა პირებმა გამოაგზავნეთ CV ქართულ და ინგლისურ ენაზე ელფოსტაზე: teona.k@primehospitalityllc.com
 
ყველა ვაკანსია ამოსაბეჭდი ვერსია
გადაიტანე Facebook-ზე