|
დასახელება:
აზიური კერძების მზარეული/სუშისტი, მიმტანი
|
| მომწოდებელი:
რესტორანი
|
|
გამოქვეყნდა: 03 დეკემბერი
/ ბოლო ვადა: 03 იანვარი
|
რესტორანი აცხადებს ვაკანსიებს შემდეგ პოზიციებზე: აზიური კერძების (სუშისტი) მზარეული, მიმტანი
1) მზარეული
ვაკანტური პოზიციის რაოდენობა: 3-4
ქალაქი: თბილისი, ვაკე.
სამუშაო გრაფიკი: 5/2 ან 2/2 ან 4/3
სამუშაო საათები: 12:00 საათიდან 23:00 საათამდე
ანაზღაურება: გამოცდილების მიხედვით, დღეში 70-დან 110-მდე
მოთხოვნები და უნარ-ჩვევები:
** აზიური სამზარეულოს ცოდნა
** მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა და კომუნიკაბელურობა
** მუშაობის გამოცდილება ანალოგიურ პოზიციაზე
** სწრაფად რეაგირების უნარი
** ორგანიზებულობა და პასუხისმგებლობის გრძნობა
** გუნდური მუშაობის უნარი
ფუნქცია-მოვალეობები:
** შეფ-მზარეულის მიერ გაცემული დავალებების შესრულება
** კერძის მოსამზადებლად ყველა საჭირო ინგრედიენტის მომარაგება
** სამზარეულოში დადგენილი სტანდარტის შესაბამისად კერძების მომზადება
** კერძის მომზადებისას სტანდარტების დაცვა არსებული კალკულაციების მიხედვით
** ხარისხის, ჰიგიენისა და შრომის უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვა
** მარაგების ეფექტურად გამოყენება
** ინვენტარიზაციის პროცესში აქტიური მონაწილეობის მიღება
** სამზარეულოს შეუფერხებლად მუშაობის უზრუნველყოფა სამზარეულოს სხვა თანამშრომლებთან ერთად
ბენეფიტები:
** პროფესიული განვითარება
** კვება
** რესტორნის პროდუქციაზე 40%-იანი ფასდაკლება
2) მიმტანი
ვაკანტური პოზიციის რაოდენობა: 2
ქალაქი: თბილისი, ვაკე.
სამუშაო გრაფიკი: 2/2 ან 3/4 ან 4/3.
სამუშაო საათები: 12:00-23:00
ანაზღაურება: სტაჟირების მერე დასაწყისში დღეში 70 ლარი გამოცდილების მიხედვით + თიფი
მოთხოვნები და უნარ-ჩვევები:
** ინგლისური ენის საკომუნიკაციო დონეზე ცოდნა
** ქართულ ენაზე გამართულად მეტყველებისა და კომუნიკაციის უნარი
** პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა
** დროის მართვისა და პრიორიტეტების გადანაწილების უნარი
** გუნდური მუშაობის უნარი
** სასურველია გამოცდილება (განვიხილავთ გამოცდილების გარეშეც)
ფუნქცია-მოვალეობები:
** სტუმრების მიღება, მომსახურება და გაცილება დადგენილი სტანდარტის შესაბამისად
** მენიუს კერძების/სასმელების შემადგენლობის ცოდნა/შესწავლა და სტუმრებისათვის შეთავაზება
** მაგიდებისა და სერვისის სივრცის სუფთა და მოწესრიგებულ მდგომარეობაში შენარჩუნება
** ეფექტური კომუნიკაციის უზრუნველყოფა ბარისა და სამზარეულოს თანამშრომლებთან შეკვეთების მიღება/გაცემის პროცესში
ბენეფიტები:
** კვება
** რესტორნის პროდუქციაზე 40%-იანი ფასდაკლება
დაინტერესების შემთხვევაში გთხოვთ გადმოგვიგზავნოთ თქვენი CV ელფოსტით შემდეგ მისამართზე ajisaisushi2@gmail.com ან ტელ: +995 596 12 09 08, +955 500 77 77 12
|
|
|
|