დასახელება:
ხორცპროდუქტების წარმოების მომზადების პროგრამა
|
მომწოდებელი:
ნიკორა
|
გამოქვეყნდა: 10 ოქტომბერი
/ ბოლო ვადა: 13 ოქტომბერი
|
ხორცპროდუქტების წარმოების სპეციალისტების მომზადების დუალური პროგრამა!
შპს "ნიკორა" აცხადებს რეგისტრაციას ხორცპროდუქტების წარმოების სპეციალისტების მომზადების დუალურ პროგრამაზე, რომლის მიზანია პრაქტიკული და თეორიული ცოდნის მქონე კადრების მომზადება ხორცპროდუქტების წარმოების მიმართულებით.
პროგრამის ხანგრძლივობა: 16 კვირა
ფორმატი: თეორიული სწავლება + პრაქტიკა საწარმოში
ადგილმდებარეობა: თბილისი, ალ. მრევლიშვილის 2
სწავლის დაწყება: 2025 წლის 20-27 ოქტომბერი
შერჩევის წესი: გასაუბრების საფუძველზე
პროგრამაში ჩართვისთვის საჭირო მოთხოვნები:
** საშუალო განათლების მქონე პირები
** დაინტერესება ხორცპროდუქტების წარმოების სფეროში
** მოტივაცია პროფესიული განვითარებისთვის
ბენეფიტები:
** სტიპენდია — 500 ლარი ყოველ თვეში
** უფასო კვება
** ტრანსპორტირება
** სპეციალური სამუშაო ფორმა
რეგისტრაციის ბოლო ვადაა 2025 წლის 13 ოქტომბერი.
დარეგისტრირდით შემდეგ ბმულზე: https://forms.office.com/e/arVa4nfWZa
კითხვების შემთხვევაში დაგვიკავშირდით: +995 598 56 30 56
|
|
|
|