დასახელება:
სხვადასხვა
|
მომწოდებელი:
კომპანია
|
გამოქვეყნდა: 27 აგვისტო
/ ბოლო ვადა: 27 სექტემბერი
|
კომპანია აცხადებს ვაკანსიებს:
1. სუვენირების მაღაზიის მოლარე-ოპერატორი (გამყიდველი)
ლოკაცია: თბილისი
ხელფასი: შეთანხმებით (1500-3000 ლარი)
სამუშაო საათები: შეთანხმებით / 5-7 დღე კვირაში
მთავარი მოვალეობები:
** მაღალი ხარისხის და თავაზიანი მომხმარებლის მომსახურება
** სალაროს ოპერაციების შესრულება
** სამუშაო ადგილის სისუფთავისა და წესრიგის შენარჩუნება
** ყველა სხვა გაყიდვებთან დაკავშირებული მოვალეობის შესრულება
პიროვნული თვისებები:
** ენერგიული და თავაზიანი
** ორგანიზებული და პასუხისმგებლიანი
** კლიენტთა მომსახურების კარგი უნარით
საჭირო მოთხოვნები:
** მსგავს პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება
** ინგლისური ან რუსული ენის ცოდნა
დაინტერესების შემთხვევაში, გამოგვიგზავნეთ თქვენი რეზიუმე (CV) ან მოგვწერეთ ტექსტური შეტყობინებით ნომერზე: +995 511 33 11 17.
2. მიმტანი
ლოკაცია: თბილისი
ხელფასი: შეთანხმებით (1200-1800 ლ)
სამუშაო გრაფიკი: შეთანხმებით / კვირაში 5-7 დღე
მოვალეობები:
** სტუმრების დახვედრა, შეკვეთების მიღება და დროული მომსახურება სტანდარტების მიხედვით
** მენიუს ყველა პოზიციის სრულად ცოდნა
** სტუმრებისთვის ინფორმაციის მიწოდება და რეკომენდაციების გაწევა
** ანგარიშებისა და გადახდების მართვა
მოთხოვნები:
** მსგავს პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება
** ინგლისური ან რუსული ენის ცოდნა
დაინტერესების შემთხვევაში, გამოგვიგზავნეთ თქვენი რეზიუმე (CV) ან მოგვწერეთ ტექსტური შეტყობინებით ნომერზე: +995 511 33 11 17.
3. დასუფთავების პერსონალი/დამლაგებელი
ლოკაცია: თბილისი
ხელფასი: შეთანხმებით
სამუშაო გრაფიკი: შეთანხმებით
მოვალეობები:
** მაღაზიის, რესტორნისა და საერთო სივრცეების დასუფთავება;
** ჭურჭლის რეცხვა და სამზარეულოსა და რესტორნის სისუფთავის დაცვა.
** საქმის კეთილსინდისიერად შესრულება.
მოთხოვნები:
** პასუხისმგებლიანი,
** დეტალებზე ორიენტირებული.
დაინტერესების შემთხვევაში, გამოგვიგზავნეთ თქვენი რეზიუმე (CV) ან მოგვწერეთ ტექსტური შეტყობინებით ნომერზე: +995 511 33 11 17.
4. შეფ-მზარეული
ლოკაცია: თბილისი
ხელფასი: შეთანხმებით (2500-3500 ლ)
სამუშაო გრაფიკი: შეთანხმებით
მოვალეობები:
** მენიუს სრული მონიტორინგი;
** რეცეპტების შექმნაში აქტიური მონაწილეობის მიღება;
** კერძების ხარისხისა და სტანდარტიზაციის კონტროლი;
** სამზარეულოს შეუფერხებელი და გამართული სამუშაო პროცესის წარმართვა;
** საქმის კეთილსინდისიერად შესრულება;
მოთხოვნები:
** პასუხისმგებლიანი;
** დეტალებზე ორიენტირებული;
** აუცილებელია გამოცდილება აღნიშნულ სფეროში.
დაინტერესების შემთხვევაში, გამოგვიგზავნეთ თქვენი რეზიუმე (CV) ან მოგვწერეთ ტექსტური შეტყობინებით ნომერზე: +995 511 33 11 17.
projects@syftravel.com
|
|
|
|