Робота для біженців з України
პურ-ფუნთუშეულის ცხობის ტექნოლოგიის კონსულტანტი - გუდაური
 
ყველა ვაკანსია ამ ორგანიზაციის ყველა განცხადება ამოსაბეჭდი ვერსია
დასახელება: პურ-ფუნთუშეულის ცხობის ტექნოლოგიის კონსულტანტი
მომწოდებელი: Gudauri Lodge
გამოქვეყნდა: 15 აგვისტო / ბოლო ვადა: 15 სექტემბერი
"Gudauri Lodge" აცხადებს ვაკანსიას პურ-ფუნთუშეულის ცხობის ტექნოლოგიის კონსულტანტის თანამდებობაზე.

ადგილმდებარეობა: გუდაური
სამუშაო გრაფიკი: კვირაში 2 დღე
ანგარიშვალდებულება: შეფ-მზარეული

პოზიციის აღწერილობა:

პურ-ფუნთუშეულის ცხობის ტექნოლოგიის კონსულტანტი პასუხისმგებელია სასტუმროს პურ-ფუნთუშეულის ნაწარმის წარმოების სრულ პროცესზე — დაწყებული ცომის მომზადებით, დასრულებული საბოლოო პროდუქტის ხარისხის კონტროლით. ის ხელმძღვანელობს გუნდს, უზრუნველყოფს პროდუქციის სტანდარტებს, მართავს მარაგებს და მუშაობს შეფ-მზარეულთან მენიუს განვითარებაზე

როგორც კონსულტანტი, თქვენ შეიტანთ ფასდაუდებელ წვლილს ჩვენი პურ-ფუნთუშეული ნაწარმის განვითარებაში. მოგიწევთ ხარისხიანი და ინოვაციური პურისა და საკონდიტრო ნაწარმის შექმნა, გუნდის გადამზადება და პროდუქციის მუდმივი ხარისხის კონტროლი — მათ შორის პური, კრესანტი და სხვა პროდუქცია.

ფუნქცია-მოვალეობები:

** ყოველდღიური პურისა და ფუნთუშეულის წარმოების დაგეგმვა
** რეცეპტების შექმნა და სტანდარტიზაცია შემდეგი პროდუქტებისთვის
** სტანდარტული რეცეპტებისა და ცომის ტექნოლოგიური პროცესების მართვა
** წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების ჩამოყალიბება
** პროდუქციის ვიზუალური და გემოვნური სტანდარტების უზრუნველყოფა
** ახალი პროდუქტების განვითარება და მენიუში შეტანის ინიციატივა
** თანამშრომლების ტრენინგი და განვითარების მხარდაჭერა
** მოტივაციის, დისციპლინის და პროფესიონალიზმის შენარჩუნება გუნდში
** ინგრედიენტების სწორი გამოყენების უზრუნველყოფა და ნარჩენების შემცირება
** რეცეპტების კალკულაციების შედგენა და ხარჯების ანალიზი
** HACCP და სურსათის უვნებლობის ყველა სტანდარტის მკაცრი დაცვა
** საცხობი აღჭურვილობის სისუფთავისა და უსაფრთხო მუშაობის უზრუნველყოფა

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

** გამოცდილება პურის კონსულტანტად ან პროფესიონალ მცხობლად
** ღრმა ცოდნა ცომის ფერმენტაციის, ლამინაციისა და სხვა საცხობი ტექნოლოგიების შესახებ
** პროფესიონალური რეცეპტების შექმნისა და მასშტაბირების უნარი
** კალკულაციებისა და რეცეპტების ანალიზის უნარი
** დეტალებზე ორიენტაცია და ხარისხზე ზრუნვა
** ძლიერი საკომუნიკაციო და სასწავლო უნარები
** HACCP სტანდარტების ცოდნა და დაცვა
** მაღალი პასუხისმგებლობა, სისუფთავე და ორგანიზებულობა

დაინტერესებულ კანდიდატებს გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ CV ელექტრონულ მისამართზე: hr@gudaurilodge.ge 2025 წლის 15 სექტემბრამდე, წერილის სათაურში მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება. წინააღმდეგ შემთხვევაში განაცხადი არ განიხილება.
 
ყველა ვაკანსია ამ ორგანიზაციის ყველა განცხადება ამოსაბეჭდი ვერსია
გადაიტანე Facebook-ზე