Робота для біженців з України
სხვადასხვა
 
ყველა ვაკანსია ამ ორგანიზაციის ყველა განცხადება ამოსაბეჭდი ვერსია
დასახელება: სხვადასხვა
მომწოდებელი: PAUL
გამოქვეყნდა: 11 ივნისი / ბოლო ვადა: 11 ივლისი
თანდართული ფაილი: 637945_PAUL_Jobs_28_05_2025_5679688.zip
PAUL- ის მიერ შემოთავაზებული ყველა პროდუქტი მზადდება უმაღლესი საერთაშორისო სტანდარტების შესაბამისად. ფრანგული დესერტებისა და ფუნთუშეულის მრავალფეროვანი არჩევანი ჩვენი განსაკუთრებული ტრადიციაა.

ფრანგული რესტორანი PAUL აცხადებს ვაკანსიებს:

1. კონდიტერის დამხმარე.

ძირითადი მოვალეობები:

** სხვადასხვა სახის ფრანგული საკონდიტრო პროდუქტის გამოცხობა;
** საკონდიტრო ნაწარმის ხარისხის კონტროლი;
** მარაგების მომზადება;
** ნედლეულისა და მზა პროდუქტების სტანდარტის მიხედვით შენახვა;
** არსებულ დანადგარებთან და ხელსაწყოებთან მუშაობისას სათანადო წესების დაცვა;

2. კონდიტერი

ძირითადი მოვალეობები:

** სხვადასხვა სახის ფრანგული საკონდიტრო პროდუქტის გამოცხობა;
** საკონდიტრო ნაწარმის ხარისხის კონტროლი;
** მარაგების მომზადება;
** ნედლეულისა და მზა პროდუქტების სტანდარტის მიხედვით შენახვა;
** არსებულ დანადგარებთან და ხელსაწყოებთან მუშაობისას სათანადო წესების დაცვა;

საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:

** არანაკლებ 1 წლიანი სამუშაო გამოცდილება მსგავს პოზიციაზე;
** უპირატესობა მიენიჭება კანდიდატს მასიურ წარმოებაში მუშაობის გამოცდილებით;
** კვების ჰიგიენური სტანდარტების და უსაფრთხოების ცოდნა.

3. წინა ხაზის თანამშრომელი

ძირითადი მოვალეობები:

** სტუმრისათვის მენიუს გაცნობა, შეკვეთების მიღება და დროული მომსახურების უზრუნველყოფა;
** საჭიროების შემთხვევაში, კერძების ინგრედიენტებისა და მომზადების პროცესის შესახებ, სტუმრების ინფორმირება;
** სტუმრისათვის სასიამოვნო და დადებითი გარემოს შექმნა;
** სტუმრის ეფექტური მომსახურება რესტორნის სტანდარტების მიხედვით;
** მენიუს ზედმიწევნით კარგად ცოდნა;
** რესტორანში შემუშავებული, კოვიდპანდემიის პრევენციულ ღონისძიებებთან დაკავშირებული რეგულაციების დაცვა;
** დესერტების განლაგება სტენდზე შესაბამისი სტანდარტების გათვალისწინებით;
** პროდუქციის მარაგის კონტროლი.

ძირითადი მოთხოვნები:

რესტორნის მომსახურების სტანდარტების ზედმიწევნით კარგად ცოდნა
სასურველია ინგლისური და რუსული ენების ცოდნა საკომუნიკაციო დონეზე

პიროვნული თვისებები:

** პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა
** სერვისის მაღალ ხარისხზე ორიენტირებულობა
** მომხმარებლისადმი გულისხმიერი მიდგომა
** პუნქტუალურობა და ორგანიზებულობა
** დეტალებზე ორიენტირებულობა
** დროის მართვისა და პრიორიტეტების გადანაწილების უნარი
** დამოუკიდებლად და გუნდურად მუშაობის უნარი

4. ბარმენი

ძირითადი მოვალეობები:

** შეკვეთების მიღება, სასმელების შეთავაზება და მათი მომზადება;
** სტუმართან კომუნიკაციის დამყარება და მათი მოთხოვნების უზრუნველყოფა, ამომწურავი პასუხის გაცემა;
** მენიუს და სასმელების სიის ზედმიწევნით ცოდნა, მათი აღწერა დაინტერესებული სტუმრებისთვის;
** ჰიგიენის და შრომის უსაფრთხოების წესების დაცვა;

საჭირო მოთხოვნები:

** მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობა;
** პუნქტუალურობა;
** კომუნიკაბელურობა;
** სამუშაო დროის ეფექტურად განაწილებისა და მართვის უნარ-ჩვევები

5. დამლაგებელი/ჭურჭლის მრეცხავი

ძირითადი მოვალეობები:

** ობიექტის დალაგება ან ჭურჭლის რეცხვა;
** სისუფთავის დაცვა;
** სამუშაო ადგილზე შრომის უსაფრთხოების ნორმების დაცვა.

აუცილებელი პიროვნული თვისებები:

** დეტალებზე ორიენტაციის უნარი;
** გუნდური მუშაობის და თანამშრომლობის უნარი;
** პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა.

თუ თვლით, რომ თქვენი კვალიფიკაცია და პიროვნული თვისებები შეესაბამება აღნიშნული პოზიციისათვის განსაზღვრულ მოთხოვნებს, გთხოვთ, გამოგზავნოთ თქვენი რეზიუმე შემდეგ მისამართზე: recruitment@frenchbakery.ge წერილის სათაურის ველში მიუთითეთ პოზიციის დასახელება, რომელზეც აგზავნით რეზიუმეს.

თუ გსურთ გახდეთ ჩვენი გუნდის წევრი, შემოგვიერთდით.

რესტორანი PAUL გისურვებთ წარმატებას!
 
ყველა ვაკანსია ამ ორგანიზაციის ყველა განცხადება ამოსაბეჭდი ვერსია
გადაიტანე Facebook-ზე