Робота для біженців з України
სუ შეფი
 
ყველა ვაკანსია ამ ორგანიზაციის ყველა განცხადება ამოსაბეჭდი ვერსია
დასახელება: სუ შეფი
მომწოდებელი: რესტორანი, გრილი და პაბი საჭაშნიკე
გამოქვეყნდა: 11 ივნისი / ბოლო ვადა: 11 ივლისი
რესტორანი, პაბი, გრილი "საჭაშნიკე" აცხადებს ვაკანსიას სუ შეფის პოზიციაზე.

ვეძებთ კანდიდატებს შესაბამისი სამუშაო გამოცდილებით, გუნდური მუშაობისა და მაღალი პასუხისმგებლობის გრძნობით.

პოზიციის ძირითადი როლი - სამზარეულოს შეუფერხებლად მუშაობა ყოველდღიური პროცესების მართვით და გუნდის კოორდინირებული მუშაობით

ძირითადი ფუნქციები:

** სამზარეულოს გამართულად ფუნქციონირების ხელშეწყობა მოქმედი კანონმდებლობის, რეგულაციების, HACCP - ის სტანდარტების შესაბამისად;
** ხარისხის გაუმჯობესებაზე მუდმივი ზრუნვა; პროცესების ოპტიმიზაციისა და შესაბამისი სტანდარტების დანერგვის პროცესში ჩართულობა;
** სამუშაო პროცესების დაგეგმვა, გუნდის კოორდინირებული მუშაობის უზრუნველყოფა, გუნდთან აქტიური თანამშრომლობა და კომუნიკაცია;
** თანამშრომლებისთვის ცვლების გრაფიკების წინასწარ შედგენა და შეთანხმება;
** თანამშრომლების საჭირო რესურსით/ინვენტარით უზრუნველყოფა მათი მოვალეობების შეუფერხებლად შესრულებისთვის;
** სამზარეულოს თანამშრომლების საქმიანობის მონიტორინგი, ობიექტური შეფასება, უკუკავშირის დაბრუნება, მათი კვალიფიკაციის ამაღლებაზე მუდმივი ზრუნვა;
** ჯანსაღი სამუშაო გარემოს უზრუნველყოფა;
** კერძების დადგენილი რეცეპტების, პროდუქტის განსაზღვრული რაოდენობების და სტანდარტების შესაბამისად მომზადების მონიტორინგი;
** შემოსული შეკვეთების მზარეულებს შორის ეფექტური გადანაწილების უზრუნველყოფა;
** კერძების სტუმრამდე მიწოდების მონიტორინგი;
** თანამშრომლების მიერ შეკვეთის მომზადებისას კერძის ხარისხის, რაოდენობის, პრეზენტაბელურობის, ტემპერატურის და სხვა საჭირო სტანდარტებთან შესაბამისობის დაცვის მონიტორინგი;
** აქტიური კომუნიკაცია სამზარეულოსა და მომსახურე პერსონალს შორის მომსახურების მაღალი ხარისხის უზრუნველსაყოფად;
** ბიუჯეტის დაგეგმვის პროცესში ჩართულობა, მიზნობრივი ხარჯვის მონიტორინგი და მოგების მაქსიმიზაციის ხელშეწყობა;
** პროდუქციის / მარაგების მონიტორინგი;
** შეკვეთილი პროდუქციის მიღების უზრუნველყოფა ყოველდღიურად; მიღების პროცესში სურსათის უვნებლობისა და ხარისხის შესაბამისობის დადგენა;
** პროდუქტის ხარისხის და ვადების მუდმივი მონიტორინგი;
** დღის გეგმის შესაბამისად, მოსამზადებელი კერძების წინასწარ განსაზღვრა და საჭირო რაოდენობის მომარაგება;
** გარკვეული პერიოდულობით და საჭიროებისას აღწერების/ინვენტარიზაციის პროცესებში ჩართულობა; ბუღალტერთან და/ან შესაბამის სტრუქტურულ ერთეულთან შედეგების შედარება/ანალიზის პროცესში მონაწილეობა;
** სამუშაო პროცესებში შესაძლო რისკების იდენტიფიცირება და პრევენციული ზომების უზრუნველყოფა;
** სანიტარული, ჰიგიენური ნორმების, უსაფრთხოების წესების, შრომის დისციპლინის ნორმების დაცვა;
** სამზარეულოს მუდმივად სუფთა და მოწესრიგებულ მდგომარეობაში შენარჩუნება;
** სტუმართმოყვარე, ყურადღებიანი, უსაფრთხო და მეგობრული გარემოს შექმნის ხელშეწყობა;
** სტუმრის კმაყოფილებაზე მუდმივი ზრუნვა, მათგან უკუკავშირის მიღება, მომსახურების გაუმჯობესების მიზნით შესაბამისი ქმედებების ინიცირება; პრობლემური შემთხვევისას დაუყოვნებლივი მოგვარება და სამომავლო პრევენციისთვის შესაბამისი ზომების მიღება;
** სტუმრების შესაბამისი სტანდარტით მომსახურების მონიტორინგი;
** საჭიროებისას სტუმრების უშუალოდ მომსახურება;
** სამუშაო ინვენტარის და დანადგარების გამართულ მდგომარეობაში შენარჩუნება;
** თანამშრომლების ტრენინგი ინვენტარის, ჭურჭლის და დანადგარების გამოყენების წესების მიზნით. აღნიშნული წესების დაცვის მონიტორინგი;
** საქმიანობასთან დაკავშირებული დოკუმენტაციის მართვა;
** მიმდინარე საქმიანობის პროცესში წამოჭრილი გაუთვალისწინებელი საკითხების/პრობლემების გადასაჭრელად ოპერატიული გადაწყვეტილებების მიღება და სამომავლო პრევენცია;
** სხვა სტრუქტურულ ერთეულებთან კოორდინირებული მუშაობა;
** მატერიალური და არამატერიული ქონების გაფრთხილება და დაცვა;
** კონფიდენციალური ინფორმაციის დაცვა;
** მოქმედი საკანონმდებლო და ნორმატიული აქტების, შიდა ნორმატიული ინსტრუქციების, კომპანიის შიდა წესების დაცვა;
** საჭიროების შემთხვევაში შეფ მზარეულის ფუნქციების შეთავსება.

კვალიფიკაცია:

** სასურველია ანალოგიურ პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება;
** სასურველია ინგლისური ენის და MS Office-ის ცოდნა;
** HACCP - ის სტანდარტების და საქმიანობასთან დაკავშირებული კანონმდებლობის ცოდნა

უნარები:

** გუნდური მუშაობის და ლიდერული უნარი;
** რესურსების ეფექტიანი განაწილების უნარი;
** პრიორიტეტების განსაზღვრის, პასუხისმგებლობის აღების და სამუშაოს დელეგირების უნარი;
** პროაქტიული მუშაობის და ინიციატივის გამოჩენის უნარი;
** სხვისი აზრის მოსმენის, პატივისცემის და გაზიარების უნარი;
** გადაწყვეტილების მიღების და დაგეგმარების უნარი;
** თანამშრომლების მხარდაჭერის, მათი განვითარების, მოტივაციის და სათანადო გარემოს შექმნის უნარი;
** პრობლემური საკითხების მოგვარების უნარი;
** კონფლიქტური და კრიზისული სიტუაციების ეფექტური მართვის უნარი;
** ორგანიზებული საქმიანობის წარმართვის უნარი;
** ცვლილებებთან ადაპტაციის და მართვის უნარი.

შენიშვნა - აღწერილობა არ მოიცავს აქტივობების, ქმედებების, მოვალეობების, პასუხისმგებლობების დეტალურ და ყოვლისმომცველ ჩამონათვალს, რომლის განხორციელება შესაძლოა აუცილებელი იყოს აღნიშნულ პოზიციაზე.

ანაზღაურება და სამუშაო გრაფიკი განისაზღვრება ინდივიდუალურად, კანდიდატის გამოცდილების შესაბამისად.

დაინტერესებულმა პირებმა გთხოვთ, გამოგზავნოთ თქვენი CV მეილზე: hr@satchashnike.ge.
 
ყველა ვაკანსია ამოსაბეჭდი ვერსია
გადაიტანე Facebook-ზე