Print | Close
https://jobs.ge//ge/?id=640508&print=yes&view=jobs
 
კომი შეფი/მზარეულის დამხმარე - კვარიათი
 
ყველა ვაკანსია ამ ორგანიზაციის ყველა განცხადება ამოსაბეჭდი ვერსია
დასახელება: კომი შეფი/მზარეულის დამხმარე
მომწოდებელი: პანორამა კვარიათი
გამოქვეყნდა: 09 ივნისი / ბოლო ვადა: 09 ივლისი
"პანორამა კვარიათი" აცხადებს ვაკანსიას კომი 1/მზარეულის დამხმარეს პოზიციაზე

სტრუქტურული ერთეული: კვებისა და სასმელების დეპარტამენტი
უშუალო ხელმძღვანელი: შეფ დეპარტიე/მზარეული
კოორდინაციას უწევს: სუ შეფი
შემცვლელი თანამშრომელი: შეფ დეპარტიე, სხვა კომი 1
სამუშაო გრაფიკი: სეზონზე კვირაში 6 დღე (სამუშაო საათების რაოდენობა დღეში-8)
დასვენების დღე: კვირაში 1 დღე

სამუშაოს მიზანი:

პროდუქციის წარმოება დადგენილი სტანდარტების მიხედვით

მაღალი რგოლის მენეჯერის პრიორიტეტული საკითხები (სამუშაო გეგმა)

სამუშაო აღწერილობა

1. კვების ობიექტზე მიმდინარე ყველა აქტივობაში მონაწილეობა, ყველა სტანდარტის დაცვით

** მზარეულის დამხმარე/კომი 1, მოქმედებს სამზარეულოს შეფ დეპარტიეს ხელმძღვანელობის ქვეშ, მონაწილეობს ობიექტის სამზარეულოს ფუნქციონირების, ობიექტის დალაგებას და ეფექტურ წარმოებაში
** შეფ დეპარტიეს ხელმძღვანელობის ქვეშ ასრულებს სამუშაოებს მიკუთვნებული ობიექტისთვის დამტკიცებული სახელმძღვანელოს, პროცესების, პროცედურებისა (sop) და სტანდარტების გათვალისწინებით
** ამზადებს საკვებს შესაბამისი კალკულაციების, მომზადების სტანდარტების და ტექნოლოგიური ბარათების მიხედვით
** ასრულებს წარმოებას კერძის მიწოდების პროცედურის, ხარისხისა და მიწოდების დროის შესაბამისად

2. ჰიგიენისა და სანიტარული ნორმების დაცვის უზრუნველყოფა

** ასრულებს პროდუქციის წარმოებას და შენახვას სურსათის უვნებლობის სააგენტოს და კომპანიაში დადგენილი სტანდარტების მიხედვით
** იღებს მონაწილეობას და ახორციელებს ობიექტის სამზარეულოს ყოველდღიურ და გენერალურ დალაგებას დადგენილი სტანდარტებით და პერიოდულობით
** ასრულებს პირადი ჰიგიენისა და უნიფორმის მოწესრიგებულობის მოთხოვნებს დამტკიცებული სტანდარტების შესაბამისად

3. პოზიციის მიხედვით გათვალისწინებული ზოგადი სტანდარტების დაცვა დეპარტამენტის სრულყოფილად ფუნქციონირებისთვის

** სამსახურში ცხადდება დადგენილი ინდივიდუალური განრიგის მიხედვით
** შეფ დეპარტიე მიერ გონივრულად გადანაწილებული ფუნქციებისა და მოვალეობების შესრულება
** უკუკავშირი უშუალო ხელმძღვანელთან შესრულებული სამუშაოების შესახებ
** შესაბამისი პერიოდულობით გადის შეფასებას უშუალო ხელმძღვანელთან
** თანამშრომლის on job ტრენინგი
** გადის სამუშაო პროცესში ადაპტაცია
** ყურადღებით ესწრება ყველა განკუთვნილ ტრენინგს რომელიც უტარდება სამუშაო დროს
** ითვისებს და იყენებს ცოდნას და თვისებებს რომელიც მოიპოვა ტრენინგების დროს
** სამუშაოსთან დაკავშირებული პრობლემური საკითხებით დროულად მიმართავს უშუალო ხელმძღვანელს

4. ობიექტის ეფექტურ ფინანსურ ფუნქციონირებაში მონაწილეობა

** აწარმოებს საკვებს დადგენილი სტანდარტების მიხედვით
** შესაბამისი პროცედურების და სტანდარტების მიხედვით ინახავს ნედლეულს, მზა და ნახევრად მზა პროდუქციას
** დროულად აცნობებს უშუალო ხელმძღვანელს შესაძლო პროდუქციის გაფუჭების შესახებ და ახდენს ** რეაგირებას კომპეტენციის ფარგლებში, ხარჯების ოპტიმიზაციის და ხარისხის კონტროლის მიზნით
** ინაწილებს პასუხისმგებლობას ობიექტზე მომხდარ ფინანსურ დანაკლისებზე, რაც გამოწვეულია საცხობის არაეფექტურად მუშაობით
** ობიექტის მატერიალური და არამატერიალური აქტივის დაცვის კონტროლში მონაწილეობა და უზრუნველყოფა კომპეტენციის ფარგლებში

5. აქტიურ კომუნიკაციას ამყარებს უშუალო ხელმძღვანელთან

6. უშუალო ხელმძღვანელისგან მიღებული თავის საქმიანობასთან დაკავშირებული სხვადასხვა დავალების შესრულება

განათლება:

** საშუალო განათლება
** კულინარიის კურსები

გამოცდილება:

** გამოცდილება არანაკლებ 2 წელი სამზარეულოს კუთხით
** გამოცდილება არანაკლებ 1 წელი მსგავს პოზიციაზე

უნარები:

** პროფესიონალიზმი
** მიზანსწრაფული და შედეგზე ორიენტირებული
** ხარისხზე ორიენტირება
** პროდუქტიულობა
** გუნდური მუშაობა და თანამშრომლობა
** მომხმარებელზე ორიენტირება და მომსახურება
** ორგანიზებული და მოწესრიგებული
** განვითარებაზე ორიენტირებული

ცოდნა:

** მზა პროდუქციის, ნედლეულისა და ნახევარფაბრიკატების შენახვის წესი და ვადები; დაწესებულების შრომითი დისციპლინის მოთხოვნები, შრომის დაცვის, სანიტარიისა და ჰიგიენის ნორმები და მოთხოვნები (HACCP);
** საკონდიტრო და საცხობი პროდუქციის, სასმელების და სხვადასხვა კულინარიული პროდუქტების მომზადების თანამედროვე ტექნოლოგიები

დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ დაგვიკავშირდეთ ნომერზე: +995 597 83 93 93

ან გამოაგზავნოთ თქვენი რეზიუმე შემდეგ ელექტრონულ მისამართზე: Panoramakvariati@gmail.com
 
ყველა ვაკანსია ამოსაბეჭდი ვერსია