დასახელება:
კომი შეფი/მზარეულის დამხმარე
|
მომწოდებელი:
პანორამა კვარიათი
|
გამოქვეყნდა: 09 ივნისი
/ ბოლო ვადა: 09 ივლისი
|
"პანორამა კვარიათი" აცხადებს ვაკანსიას კომი 1/მზარეულის დამხმარეს პოზიციაზე
სტრუქტურული ერთეული: კვებისა და სასმელების დეპარტამენტი
უშუალო ხელმძღვანელი: შეფ დეპარტიე/მზარეული
კოორდინაციას უწევს: სუ შეფი
შემცვლელი თანამშრომელი: შეფ დეპარტიე, სხვა კომი 1
სამუშაო გრაფიკი: სეზონზე კვირაში 6 დღე (სამუშაო საათების რაოდენობა დღეში-8)
დასვენების დღე: კვირაში 1 დღე
სამუშაოს მიზანი:
პროდუქციის წარმოება დადგენილი სტანდარტების მიხედვით
მაღალი რგოლის მენეჯერის პრიორიტეტული საკითხები (სამუშაო გეგმა)
სამუშაო აღწერილობა
1. კვების ობიექტზე მიმდინარე ყველა აქტივობაში მონაწილეობა, ყველა სტანდარტის დაცვით
** მზარეულის დამხმარე/კომი 1, მოქმედებს სამზარეულოს შეფ დეპარტიეს ხელმძღვანელობის ქვეშ, მონაწილეობს ობიექტის სამზარეულოს ფუნქციონირების, ობიექტის დალაგებას და ეფექტურ წარმოებაში
** შეფ დეპარტიეს ხელმძღვანელობის ქვეშ ასრულებს სამუშაოებს მიკუთვნებული ობიექტისთვის დამტკიცებული სახელმძღვანელოს, პროცესების, პროცედურებისა (sop) და სტანდარტების გათვალისწინებით
** ამზადებს საკვებს შესაბამისი კალკულაციების, მომზადების სტანდარტების და ტექნოლოგიური ბარათების მიხედვით
** ასრულებს წარმოებას კერძის მიწოდების პროცედურის, ხარისხისა და მიწოდების დროის შესაბამისად
2. ჰიგიენისა და სანიტარული ნორმების დაცვის უზრუნველყოფა
** ასრულებს პროდუქციის წარმოებას და შენახვას სურსათის უვნებლობის სააგენტოს და კომპანიაში დადგენილი სტანდარტების მიხედვით
** იღებს მონაწილეობას და ახორციელებს ობიექტის სამზარეულოს ყოველდღიურ და გენერალურ დალაგებას დადგენილი სტანდარტებით და პერიოდულობით
** ასრულებს პირადი ჰიგიენისა და უნიფორმის მოწესრიგებულობის მოთხოვნებს დამტკიცებული სტანდარტების შესაბამისად
3. პოზიციის მიხედვით გათვალისწინებული ზოგადი სტანდარტების დაცვა დეპარტამენტის სრულყოფილად ფუნქციონირებისთვის
** სამსახურში ცხადდება დადგენილი ინდივიდუალური განრიგის მიხედვით
** შეფ დეპარტიე მიერ გონივრულად გადანაწილებული ფუნქციებისა და მოვალეობების შესრულება
** უკუკავშირი უშუალო ხელმძღვანელთან შესრულებული სამუშაოების შესახებ
** შესაბამისი პერიოდულობით გადის შეფასებას უშუალო ხელმძღვანელთან
** თანამშრომლის on job ტრენინგი
** გადის სამუშაო პროცესში ადაპტაცია
** ყურადღებით ესწრება ყველა განკუთვნილ ტრენინგს რომელიც უტარდება სამუშაო დროს
** ითვისებს და იყენებს ცოდნას და თვისებებს რომელიც მოიპოვა ტრენინგების დროს
** სამუშაოსთან დაკავშირებული პრობლემური საკითხებით დროულად მიმართავს უშუალო ხელმძღვანელს
4. ობიექტის ეფექტურ ფინანსურ ფუნქციონირებაში მონაწილეობა
** აწარმოებს საკვებს დადგენილი სტანდარტების მიხედვით
** შესაბამისი პროცედურების და სტანდარტების მიხედვით ინახავს ნედლეულს, მზა და ნახევრად მზა პროდუქციას
** დროულად აცნობებს უშუალო ხელმძღვანელს შესაძლო პროდუქციის გაფუჭების შესახებ და ახდენს ** რეაგირებას კომპეტენციის ფარგლებში, ხარჯების ოპტიმიზაციის და ხარისხის კონტროლის მიზნით
** ინაწილებს პასუხისმგებლობას ობიექტზე მომხდარ ფინანსურ დანაკლისებზე, რაც გამოწვეულია საცხობის არაეფექტურად მუშაობით
** ობიექტის მატერიალური და არამატერიალური აქტივის დაცვის კონტროლში მონაწილეობა და უზრუნველყოფა კომპეტენციის ფარგლებში
5. აქტიურ კომუნიკაციას ამყარებს უშუალო ხელმძღვანელთან
6. უშუალო ხელმძღვანელისგან მიღებული თავის საქმიანობასთან დაკავშირებული სხვადასხვა დავალების შესრულება
განათლება:
** საშუალო განათლება
** კულინარიის კურსები
გამოცდილება:
** გამოცდილება არანაკლებ 2 წელი სამზარეულოს კუთხით
** გამოცდილება არანაკლებ 1 წელი მსგავს პოზიციაზე
უნარები:
** პროფესიონალიზმი
** მიზანსწრაფული და შედეგზე ორიენტირებული
** ხარისხზე ორიენტირება
** პროდუქტიულობა
** გუნდური მუშაობა და თანამშრომლობა
** მომხმარებელზე ორიენტირება და მომსახურება
** ორგანიზებული და მოწესრიგებული
** განვითარებაზე ორიენტირებული
ცოდნა:
** მზა პროდუქციის, ნედლეულისა და ნახევარფაბრიკატების შენახვის წესი და ვადები; დაწესებულების შრომითი დისციპლინის მოთხოვნები, შრომის დაცვის, სანიტარიისა და ჰიგიენის ნორმები და მოთხოვნები (HACCP);
** საკონდიტრო და საცხობი პროდუქციის, სასმელების და სხვადასხვა კულინარიული პროდუქტების მომზადების თანამედროვე ტექნოლოგიები
დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ დაგვიკავშირდეთ ნომერზე: +995 597 83 93 93
ან გამოაგზავნოთ თქვენი რეზიუმე შემდეგ ელექტრონულ მისამართზე: Panoramakvariati@gmail.com
|
|
|
|