დასახელება:
შეფ-მზარეული, სუ შეფი, საუზმის მზარეული
|
მომწოდებელი:
Best Western Plus Batumi
|
გამოქვეყნდა: 15 იანვარი
/ ბოლო ვადა: 15 თებერვალი
|
საერთაშორისო სასტუმრო ქსელი "Best Western Plus Batumi/ბესთ უესტერნ პლას ბათუმი" აცხადებს ვაკანსიებს სამზარეულო დეპარტამენტში შემდეგ პოზიციებზე:
1. შეფ-მზარეული
ძირითადი მოვალეობები:
** ხელმძღვანელობა გაუწიოს რესტორნის სამზარეულოს;
** უხელმძღვანელოს სამზარეულოს სტაფს და მოახდინოს მათზე დავალებების დელეგირება;
** განსაზღვროს და შეადგინოს თანამშრომლების ყოველდღიური განრიგი და წარუდგინოს ხელმძღვანელობას;
** უზრუნველყოს სამზარეულოს თანამშრომლების წვრთნა, სწავლება და ჩაუტაროს პრაქტიკული ტრენინგები საკვების მომზადების ტექნოლოგიებთან დაკავშირებით;
** სამზარეულოს ყოველდღიური ოპერირების დაგეგმვა, ხელმძღვანელობა და საჭიროების შემთხვევაში ეფექტური დელეგირება;
** მოახდინოს სურსათის ეროვნული სააგენტოს ნორმების დაცვა მთელ სამუშაო ტერიტორიაზე, Haccp სტანდარტების დანერგვა და მართვა;
** აწარმოოს კერძების ხარჯის ანალიზი;
** განიხილოს ყოველთვიური ბიუჯეტი, შედარებისა და ანალიზის საფუძველზე დაგეგმოს მომდევნო თვის ბიუჯეტი;
** აწარმოოს სამზარეულოს დოკუმენტაციის სწორი და ჯეროვანი მართვა, უზრუნველყოს მინდობილი მატერიალური აქტივების უსაფრთხოება;
ძირითადი მოთხოვნები: მსგავს პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება მინიმუმ 2 წლიანი გამოცდილება;
პიროვნული უნარ-ჩვევები:
** სისწრაფე და დროის მართვის უნარი;
** ორგანიზებულობა;
** პუნქტუალურობა.
2. სუ შეფი
ძირითადი მოვალეობები:
** საკვების მომზადებისა და მირთმევის, პრეზენტაციის პროცესის კონტროლი;
** შეკვეთების დროულად და სტანდარტების დაცვით მომზადება;
** სამზარეულოში არსებული მარაგების ეფექტურად გამოყენება, კონტროლი და საჭიროების შემთხვევაში შეკვეთა;
** კერძების ტექნოლოგიური ბარათების წინასწარი გაწერა და პროცესში მონაწილეობის მიღება;
** სამზარეულოს პერსონალის სამუშაო დღის დაგეგმვა და მიმდინარე პროცესების გადანაწილება;
** თანამშრომლებისათვის დეტალური ტრენინგის ჩატარება, განთავსებული დანადგარებისა და მოწყობილობების, ასევე უსაფრთხოების წესების შესახებ;
** ხარისხის, ჰიგიენისა და შრომის უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვა;
** სამზარეულოს შეუფერხებლად მუშაობის უზრუნველყოფა;
** შეფ-მზარეულის სხვა მითითებების შესრულება;
პიროვნული უნარ-ჩვევები:
** სისწრაფე და დროის მართვის უნარი;
** გუნდური მუშაობის უნარი;
** ორგანიზებულობა;
** პუნქტუალურობა.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
** მსგავს პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება, სასურველია სასტუმროს სფეროში;
** პროფესიული განათლება კვებისა და სასმელების მიმართულებით (ჩაითვლება უპირატესად).
3. საუზმის მზარეული
ძირითადი მოვალეობები:
** კერძების დროული და ხარისხიანი მომზადება შეკვეთების შესაბამისად;
** რეცეპტურის სიზუსტით დაცვა;
** სამზარეულოში არსებული მარაგების ეფექტურად გამოყენება, კონტროლი და საჭიროების შემთხვევაში შეკვეთა;
** ხარისხის, ჰიგიენისა და შრომის უსაფრთხოების სტანდარტების დაცვა;
** ინვენტარის და ინსტრუმენტების მოხმარების წესების დაცვა;
** სამზარეულოს შეუფერხებლად მუშაობის უზრუნველყოფა, სამზარეულოს სხვა თანამშრომლებთან ერთად.
პიროვნული უნარ-ჩვევები:
** სისწრაფე და დროის მართვის უნარი;
** გუნდური მუშაობის უნარი;
** ორგანიზებულობა;
** პუნქტუალურობა.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
** მსგავს პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება, სასურველია სასტუმროს სფეროში;
** პროფესიული განათლება კვებისა და სასმელების მიმართულებით (ჩაითვლება უპირატესად).
სამუშაო გრაფიკი: 40 საათი (კვირაში 5 დღე)
ლოკაცია: ქ. ბათუმი, დ. აღმაშენებლის ქ. N13 ბ.
დაინტერესებულ პირებს გთხოვთ, გამოაგზავნოთ თქვენი CV შემდეგ ელექტრონულ მისამართზე: hr@bwplusbatumi.ge და გთხოვთ, სათაურის ველში ("subject") მიუთითოთ პოზიციის ზუსტი დასახელება.
კანდიდატების შერჩევა მოხდება კონკურსის წესით, გასაუბრების საფუძველზე.
გისურვებთ წარმატებას!
|
|
|
|