დასახელება:
ბუჩერი
|
მომწოდებელი:
კომუნალ ჰოსფითალითი
|
გამოქვეყნდა: 09 იანვარი
/ ბოლო ვადა: 09 თებერვალი
|
კომპანია "Communal Hospitality" აცხადებს ვაკანსიას ბუჩერის პოზიციაზე.
ძირითადი ფუნქცია-მოვალეობები:
** ხორცის და თევზის დამუშავება.
** პროდუქტის ხარისხის მუდმივი კონტროლი.
** შესაბამისი ინვენტარის სწორად გამოყენება და მოვლა.
** ჰიგიენური სტანდარტების დაცვა და უსაფრთხოების წესების შესაბამისად მუშაობა.
** პროდუქტის შესყიდვისა და მარაგის მართვის პროცესში აქტიური მონაწილეობა.
** ხორც პროდუქტების შერჩევაში აქტიური ჩართულობა.
** მომზადების პროცესში ხარისხის კონტროლი.
მოთხოვნები:
** მინიმუმ 2 წლის გამოცდილება ბუჩერის პოზიციაზე.
** კარგ ტექნიკურ ცოდნაზე დაყრდნობით ხორცის დამუშავების უნარი.
პიროვნული თვისებები:
** გუნდური მუშაობის და ადამიანების მართვის უნარები.
** პასუხისმგებლობის მაღალი გრძნობა და ორგანიზებულობა.
** ყურადღება დეტალებზე და სტრესულ სიტუაციებში მუშაობის უნარი.
ჩვენ გთავაზობთ:
** კონკურენტუნარიანი ანაზღაურება.
** პროფესიული განვითარების და კარიერული წინსვლის შესაძლებლობა.
** მეგობრული და ენერგიული სამუშაო გარემო.
სამუშაო ადგილი: ქ. თბილისი
კანდიდატები, რომლებიც დააკმაყოფილებენ ვაკანსიის მოთხოვნებს, გაივლიან გასაუბრებას:
დაინტერესებულ კანდიდატებს, გთხოვთ გამოაგზავნოთ რეზიუმე შემდეგ ელექტრონულ მისამართზე: info@communalcompany.com. ელექტრონული წერილის სათაურის ველში (Subject) მიუთითეთ ვაკანსიის დასახელება.
კომპანიის შესახებ ინფორმაციის მისაღებად ეწვიეთ მითითებულ ბმულს:
https://communalhotels.com/
https://wellerrestaurant.com/
https://madre-restaurant.com/
|
|
|
|